Bezlepkový jídelníček

18. 11. – 22. 11. 2019

PONDĚLÍ:
oběd: vločková polévka, dušený špenát, vařené brambory, vařené vejce,
ovocný jogurt, voda s citronem, čaj s medem 
 (obsahuje: 3, 7, 9)

ÚTERÝ:
oběd:drožďová polévka, kuře na jarní zelenině, knedlík, jablko, voda s citrónem,
čaj (obsahuje: 3, 7, 9, 12)

STŘEDA:
oběd: pařížská cibulová polévka, těstoviny zapečené s mořskou rybou, hlávkový salát,
voda s pomerančem, čaj s citronem 
(obsahuje: 3, 4, 7)

ČTVRTEK:
oběd: brokolicová krémová polévka, hovězí roštěná, dušená rýže, sterilovaná okurka,
čaj, voda s citronem 
(obsahuje: 7, 10)

 PÁTEK:
oběd: slepičí polévka s nudlemi, fazolová omáčka, chléb, zelenina, voda s mátou,
ovocný čaj  (obsahuje: 7, 9)


V jídelníčku jsou v závorkách uvedeny potravinové alergeny.
Seznam alergenů najdete na: http://zssobulky.cz/seznam-alergeu/

Změna jídelníčku vyhrazena!

Dobrou chuť Vám přeje vedoucí školní jídelny
Jarmila MATYÁŠOVÁ a paní kuchařka Eva SLÍŽKOVÁ

Jídelníček schvaluje nutriční terapeutka Miroslava CHROMÁ